Home Aktuelno Američki gangster poslao opaku poruku Jemjeljanjenku: Posljednji imperator mu hladno spustio!

Američki gangster poslao opaku poruku Jemjeljanjenku: Posljednji imperator mu hladno spustio!

0
SHARE


Po mnogima najbolji MMA borac svih vremena, slavni Fjodor ‘Posljednji imperator’ Jemjeljanjenko (37-5 MMA, 1-1 BMMA), u noći sa subote na nedjelju po bh. vremenu u Allstate Areni, Rosemont, savezna država Illinois, za samo 48 sekundi pobijedio je ugledno MMA ime, ono Franka Mira (18-12 MMA, 0-1 BMMA).

Legendarni Rus ovom je pobjedom postao treći polufinalist teškaškog Grand Prixa, a u idućem ćemo ga dvoboju gledati protiv još jednog poznatog lica – Chaela Sonnena (30-15-1 MMA, 2-1 BMMA).

Inače, Sonnen je bio prisutan na spomenutom eventu i uživo je popratio nastup svog sljedećeg protivnika. ‘The American Gangster’ odmah je po završetku glavne borbe ušao u kavez i odradio sučeljavanje s Rusom koji je ozbiljan kandidat za osvajanje Bellatorovog Grand Prixa u 42. godini života. Bila je to jedna od najzvučnijih Fjodorovih pobjeda u posljednjih nekoliko godina, ukupno šesta u zadnjih sedam nastupa. Također, nokaut nad Mirom Fjodoru je donio i prekid crnog niza od četiri uzastopna poraza u američkom kavezu.

Bellatorov Grand Prix

Stoga, borilačka javnost sebi, potaknuta pobjedom čiji su nas određeni trenuci posjetili na zlatne dane Fjodorove karijere postavlja pitanje, može li Jemjeljanjenko osvojiti Bellatorov Grand Prix?

@bellatormma creating some #crazy good #MMA #fights after #bellator198! @sonnench already cutting the promo vs @fedoremelianenkoofficial ! Who takes the #win ?

A post shared by Mma Hype-Watch (@mmahypewatch) on

“Mislim da je jedina stvar koju mrzim više nego to što sam sada u Chicagu je to što sam u kavezu s tobom. Kada se idući put nađemo u njemu, potrudit ću se da to bude što kraće, definitivno”, rekao je Amerikanac Rusu nakon uvodne čestitke s kojim se nakon toga srdačno pozdravio, poput pravog sportaša…

Te izjave, kao i ponašanje koje Sonnen uglavnom prezentira u javnosti ukratko je po završetku svog posljednjeg nastupa prokomentirao je nakon meča na presici i sam Fjodor koji se baš i nije previše uzbudio na ovu Sonnenovu izjavu koja je, očito, dio spektakla, nabrijavanja i Bellatorovog marketinga…

Rus je za vrijeme davanja izjave Sonnena stajao mirno ogrnut ruskom zastavom, a nakon toga mu je spustio hladnom, sportskom, ljudskom i normalnom izjavom, prenosi Net.hr.

“Da vam kažem istinu, vjerujem da je Chael dobra osoba jer smo se već susretali na drugim mjestima poput hotela i zapravo smo vodili jako dobre i prijateljske razgovore”, izjavio je Jemjeljanjenko a zatim i nadodao:

“U javnosti je njegovo ponašanje malo problematično, ali mislim da je to samo jedan način na koji on privlači dodatnu pozornost svojim borbama i izvedbama. Kažem to jer ga znam iz jednog posve drugog ugla, na jedan drugi način”, istaknuo je Jemjeljanenko čije riječi prenosi ugledni MMA Junkie.

Leave a Reply

  Subscribe  
Notify of