Home Aktuelno AMERIČKA NADA ZGROZILA TENISKU JAVNOST: Talentovani igrač prije rukovanja sa protivnikom pljunuo...

AMERIČKA NADA ZGROZILA TENISKU JAVNOST: Talentovani igrač prije rukovanja sa protivnikom pljunuo u svoju ruku! (VIDEO)

0
SHARE

Mladi tenisač pljunuo je samog sebe prije rukovanja.

Amerikanac Patrick Kypson 18-godišnji je tenisač iz Sjeverne Karoline, odigrao je nekoliko mečeva na nižim razina profesionalnog tenisa, ali mrlju na svoju mladu karijeru stavio je nakon poraza u sveučilišnog ligi. Igrač Texas A&M sveučilišta među sto je najboljih mladih igrača u Americi, njegova ekipa je šesta na tabeli.

U susretu protiv Ohio Statea, u kojem je Texas u konačnici poražen sa 3:4, Kypson je izgubio od također igrača prve godine J.J. Wolfa 6:3, 3:6, 4:6.

Wolf je u posljednji trenutak izbjegao rukovanje

Priča s krajem meča ne završava jer je ono što je uslijedilo nakon izazvalo je buru u američkoj javnosti. Wolf je podigao ruku slavivši pobjedu i kada je došao rukovati se s poraženim, Kypson je pljunuo u vlastitu ruku, ali Wolf je to uvidio u zadnji tren i izbjegao tenisku tradiciju.

<blockquote class=”twitter-tweet”><p lang=”en” dir=”ltr”>Spitting in your hand before shaking your opponent’s is a new level of petty and embarrassing sportsmanship <a href=”https://twitter.com/AggieMTEN?ref_src=twsrc%5Etfw”>@AggieMTEN</a> <a href=”https://twitter.com/12thMan?ref_src=twsrc%5Etfw”>@12thMan</a> <a href=”https://twitter.com/ITA_Tennis?ref_src=twsrc%5Etfw”>@ITA_Tennis</a> <a href=”https://twitter.com/NCAA?ref_src=twsrc%5Etfw”>@NCAA</a> <a href=”https://t.co/pVRxTOpy0k”>pic.twitter.com/pVRxTOpy0k</a></p>&mdash; Rohith (@RKoneru1) <a href=”https://twitter.com/RKoneru1/status/962440162834812929?ref_src=twsrc%5Etfw”>February 10, 2018</a></blockquote> <script async src=”https://platform.twitter.com/widgets.js” charset=”utf-8”></script>

Leave a Reply

  Subscribe  
Notify of